Pengikut

Selasa, 15 Februari 2011

KITA dan BOLA TAMPAR

first of all.. nak minta maaf sebab xde gambar yang boleh diupload kat cney :) xpe, outing nnt kita bergambar puas2~ hehe.. TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH... sebab dengan latihan 1 hari je ngan Coach Apik, kita berjaya masuk ke final dan akhirnya mendapat naib johan !! hehe.. meskipun masa latihan 2 ada yg dari awal sampai akhir cakap nak balik je sbb ada hal, tapi thanx sebab sekurang2nya datang masa latihan.. nex tym harap kerjasama yang diberi akan lebih baik dan bermutu :) hehehehe

~ mula2 2 sume cakap tak pandai men... mula2 dapat tahu ada pertandingan bola tampar dan wajib hantar wakil setiap kelas, memang risau sngat.. hehe.. sbab sume gadis2 dari kelas 2D ney memang terkenal dengan keayuannya... fuhhh~ tapi nasib baiklah semuanya bagi kerjasama yang sgt memuaskan.. c Lyeen (yg juga sedang terlibat dalam penganjuran pertandingan ping pong), c Jaelle, c Memiey, c Cici, c Aida ( yg ada pertandingan ping pong pada hari dan masa yang sama ), c Lyna, c Eva, c Syuhada, c Floe dan jua c Lilo.. itulah wirawati2 2D.. hihihi.. dan jua c Kak Ain n c Suri yang sambil menjadi pihak penganjur pertandingan bola tampar turut menjadi tukang sorak di luar gelanggang.. dan c Hafiz yg buat aksi menggerunkan terhadap c Jaelle n c Zul yg bagi semangat sambil pungut bola... hehehe,.. bestla ! 

~ pusingan pertama lawan ngan pelajar kelas PP 2E.. menang dengan cemerlang ~! seterusnya lawan dengan KPLI, pun menang dengan baik jua ! hehe.. seterusnya, masuk final, woahhh! baru ada fight.. hehe.. bestnya bila dapat sambut bola yg diservis oleh pihak lawan. tapi memandangkan baru pertama kali bermain, maka chemistry belum ada.. hehe.. xpa, kekalahan kita pun markah baik juga :)

~ alkisahnya semasa permainan itu, semangat kesukanan yang ditunjukkan amat memuaskan.. sangat bersemangat meskipun xde pengalaman bermain.. 

~ tak dilupakan kemenangan c Aida masa men ping pong.. tahniah sebab dah dapat tempat ketiga yah.. dan tahniah juga sebab dah sanggup berulang-alik dari Dewan Za'Ba ke gelanggang permainan bola tampar..

~ oleh itu, tahniah kepada semua pemenang daripada kelas kita.. ingatlah, xde yang akan pandai dalam sesuatu jika x pernah mahu mencuba.. oleh itu, sentiasa galakkan diri sendiri untuk mencuba sesuatu yang baru..
=Eolfy Icha=

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sokong kami!!