Pengikut

Selasa, 26 Julai 2011

Walau apa yang terjadi, KAMI tetap bersatu :)

hai semua ~ apa khabar para 'pelajar guru'? haha. lucu pula taw bila sebut pelajar guru.. dulu guru pelatih.. ewahh2~ dah cantik nama guru pelatih, kena tukar pula p pelajar guru.. huhu.. takpe2.. nama 2 tak menjanjikan apa2 ye tak ? yang penting kualiti kita sebagai guru.. kan3 ? betul3(kata Lyeen) haha.. ammmmmm.. berkenaan dengan TAJUK post pada hari ney.. hehe.. nak sebarkan skit kepada semua pembaca.. hehe


sebagai manusia yang masih mencari diri kita dalam pentas kehidupan ini, for sure mestilah akan adanya kepincangan yang terpaksa kita hadapi bersama kan3 ? hehe.. tapi klas kita best ! sebab, walaupun banyak kes gaduh2 sayang terjadi, kita tetap bersatu.. walaupun sampai ada kes berjeling-jeling, umpat-mengumpat, but we always know, we are  ALL FOR 1,1 FOR ALL !

trimas untuk kerjasama yang diberikan dalam pelbagai aktiviti dan perancangan.. setakat ini kita dah berjaya mengendalikan pelbagai dugaan dalam kelas kita.. malahan menonjol dalam beberapa aktiviti yang dianjurkan.. sesungguhnya rakan-rakan, semua ini pengalaman. so, next time, apa2 aktiviti, kita mesti sertai.. walaupun tak bagus sangat dalam bidang 2 tetapi sekurang-kurangnya kita menyertai dan menimba pengalaman ! ok kawan-kawan ! jangan jadikan perkara remeh menghalang langkah anda untuk mencapai kejayaan !

and semasa buat keja 2, jangan banyak alasan yeee.. kita kan bakal guru, patutnya bukan menyambut setiap tugasan atau pertanyaan dengan alasan yang lapuk seperti : 'alamak., lupalah...' atau 'sa x tahu apa soalan kita' atau 'sa busy semalam' atau 'sa x tahu macam mana maw buat' atau 'biarlah c ehem yang buat, diakan rajinnn..' dan pelbagai alasan lain yang boleh menjengkelkan rakan ataupun ahli kumpulan anda.. sebab kalau dah diberitahu setiap hari, dah kena suruh salin soalan, dah seminggu kerja tu diberi, dah ada rakan sekumpulan, mustahil masalah2 2 timbul. tak ada sepatutnya.. ok ~ hehe.. kan bagus law kita bersama-sama selesaikan semua masalah yang ada ? kan3? yang ringan sama dijinjing, yang berat sama dipikul ~~





jadi, memandangkan esemen pun dah datang, maka, saya mengucapkan selamat maju jaya untuk menyiapkan segala tugasan yang diterima.. ingat, we are here for anyone to ask, discuss and talk to. as a family, we listen to any stories, but as a family member, you must respect us too :) so, kawan2, apa2 pun, kita la yang paling mantap ! jangan lupa ituuuu.. hehe..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Sokong kami!!